VIDEOKONFERANSER


VideokonferanserAlt utstyr for videokonferanser, små eller store

Bekymringen for miljøet øker. Rundt omkring i verden kommer det nå offentlige retningslinjer for hvordan man skal redusere karbonutslipp og påvirke klimaendringene. Både selskaper og enkeltpersoner ser nå etter alternative fremgangsmåter hvor de kan ta samfunnsansvar ved å investere i prosjekter som beskytter miljøet. Det er mulig å bli miljøvennlig samtidig som organisasjonens produktivitet forbedres.

Vi leverer bransjens mest omfattende og pålitelige totalløsning av videoprodukter – inklusive systemer for telekonferanse. Løsningen omfatter HD-video, et fullt produktutvalg med infrastrukturprodukter og MCU-er, flerpartskonferansebro og den beste videoadministrasjonsplattformen som er tilgjengelig. Dette gir en overlegen videoopplevelse for sluttbrukere og IT-medarbeidere. Enten du har to videosystemer eller implementerer video i hele organisasjonen, tilbyr vi den perfekte løsningen som dekker behovene til din bedrift.


Flerparts videokonferansesystemFlerpartskonferanser

Med de avanserte systemene vi bruker kan du gå inn i konferanserommet og avholde møtet som om alle var i samme rom. Så enkelt er det. Med virkelighetstro kvalitet og optimale detaljer for å muliggjøre samarbeid, vil du ikke gå glipp av en eneste ting. Det er enkelt å se hvor produktiv du kan være.


Personlig videokonferansePersonlige videokonferansesystemer

Kontrollsenter designet for kontorer. Dette systemet har et enestående HD kamera og en widescreen LCD-flatskjerm. Fullt integrert system som opererer både som videokonferansesystem og PC-display, og gjør det enkelt med telekonferanse fra skrivebordet.


BerøringspanelStyringspanel

Kobler sammen video og lyd på en enkel måte med en tourch-screen.

10" styringspanel leveres som veggmodell eller frittstående.

Integrert video og audio.

640x480 berøringsskjerm som leverer enestående grafisk kvalitet for en rekke applikasjoner.

Kommer med 5 programmerbare knapper som gir rask styring av de mest brukte applikasjonene.